B2B

Welkom bij Labelness, jouw partner voor hoogwaardige, handgemaakte leren producten. We staan open voor samenwerkingen met andere ondernemingen en bieden een scala aan personaliseerbare producten. Ontdek hoe onze producten jouw bedrijf kunnen versterken en neem contact met ons op voor meer informatie en groothandelsprijzen.

  • Kwaliteit en vakmanschap

    Onze producten worden met de hand gemaakt. We streven naar perfectie in elk detail, waardoor we hoogwaardige producten leveren.

  • Personalisatie

    We begrijpen het belang van merkidentiteit. Daarom bieden we personalisatiemogelijkheden voor al onze producten.

  • Bulkprijzen

    Als B2B-klant profiteer je van aantrekkelijke bulkprijzen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze volumekortingen.

Showboards met bijpassende sleutelhangers voor bedrijven!

We zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan te kondigen: showboards met bijpassende sleutelhangers, speciaal ontworpen voor een breed scala aan bedrijven en ondernemingen.

Onze sleutelhangers worden met de grootste zorg vervaardigd uit hoogwaardig leer, afkomstig uit Italië. Ze zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook een uitstekende manier om een blijvende indruk achter te laten bij jouw klanten. Met verschillende modellen en designs kunnen we samen de perfecte selectie maken die aansluit bij de smaak en voorkeuren van jouw klantenkring.

Onze showboards bieden een opvallende en professionele presentatie in jouw winkel. Of je ze nu plaatst op de toonbank, bij de kassa of in de etalage, ze zullen ongetwijfeld de aandacht trekken van voorbijgangers en klanten.

Neem contact met ons op