About

Hallo daar, welkom bij Labelness!

Ik kan bijna niet geloven hoe ver ik ben gekomen, van een eenvoudige droom tot een levendige realiteit waar creativiteit, vakmanschap en duurzaamheid samenkomen. Mijn naam is Jacqueline, en ik ben zowel het brein als het hart achter deze bijzondere online winkel.

Mijn verhaal begon als dat van een jong meisje, geïnspireerd door de drang om iets unieks en waardevols te creëren. Op een grijze zondagochtend, terwijl ik door sociale media scrolde, trokken plastic sleutelhangers mijn aandacht. Mijn creatieve geest raakte direct geïnspireerd en enthousiast. Dit kon anders en duurzamer. En zo werd Labelness geboren.

Mijn neiging naar perfectie doordrong dit project diep. Ik stelde me een plek voor waar ik niet alleen oplossingen bied, maar waar die oplossingen doordrenkt zijn van liefde en toewijding. Elk product dat mijn werkplek verlaat, draagt het stempel van mijn creativiteit. Ik ben niet tevreden totdat de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit is bereikt, waardoor elk item dat je ontvangt een stukje trots vertegenwoordigt.

Voor mij betekent duurzaamheid meer dan alleen maar een trend. Het Italiaanse leer dat ik gebruik, is een restproduct van de vleesindustrie en wordt op een ecologisch verantwoorde manier gelooid met alleen natuurlijke materialen. Geen schade aan de natuur, alleen respect voor de natuur. Dit leer ontwikkelt na verloop van tijd een uniek karakter en begint zijn eigen verhaal te vertellen onder invloed van de elementen. En dat is dan ook de reden dat ik voor leer heb gekozen. Elk product heeft zijn eigen verhaal.

Wat begon als een passie voor sleutelhangers is uitgegroeid tot een prachtig assortiment van geschenken. Van meubelgrepen tot speenkoorden, mini portemonnees en armbanden, draagt elk stuk de kern van mijn visie: liefde voor vakmanschap en respect voor duurzaamheid. Ik ben enorm trots op de groei die ik inmiddels heb doorgemaakt, de samenwerkingen die zijn gevormd. Het is een reis die voortdurend evolueert, en ik ben zo dankbaar voor elke stap.

Maar dit is pas het begin. Mijn visie reikt verder dan het heden. Ik wil blijven groeien, het assortiment uitbreiden en nieuwe samenwerkingen bereiken. Ik wil de aanwezigheid van Labelness in de zakenwereld versterken, mijn producten een thuis geven in fysieke winkels. De toekomst ligt aan mijn voeten, en ik kan niet wachten om te zien waar we naartoe gaan en welke kansen op mijn pad komen.

Jouw stem, jouw ervaringen zijn zo belangrijk voor mij. Na elke aankoop nodig ik je uit om je gedachten te delen, om mij te vertellen hoe ik het doe. Het is dankzij jouw feedback dat ik kan blijven groeien en verbeteren. En Labelness doet het niet slecht - met een gemiddelde beoordeling van 4,9 van de 5 sterren op Google voel ik me enorm trots op wat ik heb bereikt.

Ik wil je bedanken. Bedanken voor je steun en je vertrouwen. Samen zetten we de reis van Labelness voort, stap voor stap, product voor product, en ik blijf streven naar het creëren van hoogwaardige, met de hand vervaardigde producten die jouw leven verrijken.

Dank je wel dat je voor Labelness hebt gekozen.

Met heel veel liefde, Jacqueline

  • Actiefoto

    Tijdens de jaarmarkt in Breukelen konden bezoekers een gepersonaliseerde sleutelhanger laten maken. Klaar terwijl u wacht.

  • Levering van leer

    Na de hoeveelheid bestellingen, raakt het leer soms op. Blij om weer te kunnen starten met voorwerk wanneer het nieuwe leer binnen is.

  • Bulk orders

    Tijdens een bulk order is het precieze werk om de juiste afmetingen uit een hele hals leer te halen. Geduld en uiterste concentratie zijn van belang.