Maak kennis met de ambachtelijke wereld van Labelness

Maak kennis met de ambachtelijke wereld van Labelness

Hallo allemaal!

Ik ben de trotse eigenaar van Labelness, een kleine onderneming die gespecialiseerd is in het maken van handgemaakte leren sleutelhangers. Ik ben er trots op dat ik producten van hoge kwaliteit kan leveren en dat ik mijn klanten kan voorzien van persoonlijke en unieke producten die ze zelf kunnen personaliseren.

In mijn webshop vind je een uitgebreide collectie van verschillende modellen/ stijlen en kleuren, die allemaal zijn gemaakt van 100% zacht Italiaans runderleer afkomstig uit Toscane. Ik ben ervan overtuigd dat klanten zullen genieten van de kwaliteit en het vakmanschap dat ik met heel veel plezier en liefde in elk product stop.

Maar dat is niet alles wat Labelness te bieden heeft hoor! Recentelijk is de collectie uitgebreid met onder andere relatiegeschenken. Het perfecte cadeau voor klanten of collega's, en volledig personaliseerbaar met hun naam of tekst naar keuze. Ik ben er trots op dat ik klanten deze geweldige producten kan aanbieden.

Daarbij komt nog meer leuk nieuws...! En dat is dat in de webshop binnenkort ook leren handgrepen en lussen voor meubels worden aangeboden. Deze handgrepen zijn perfect om je meubels of keukenkastjes een upgrade te geven. Ze zijn niet alleen stijlvol en elegant, maar ook functioneel en gemaakt van hetzelfde hoogwaardige leer als onze andere leren producten.

Ik ben trots op wat ik doe en ben er dan ook altijd op gericht om de beste kwaliteit en klanttevredenheid te leveren. Ik hoop dat mijn klanten net zo enthousiast zijn over de producten als ikzelf.

Als je meer van Labelness wilt zien, dan ben je van harte welkom om onze kraam te bezoeken op een van de markten of braderieën waar we regelmatig aanwezig zijn. Het lijkt mij erg leuk om klanten te ontmoeten en te spreken, en om hun feedback en ideeën te horen over de producten en service.

Ik geloof dat persoonlijke aandacht en communicatie met klanten essentieel is om succes te hebben. Of je nu een particuliere klant bent of een bedrijf, ik sta klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte gepersonaliseerde product. Dus breng een bezoek aan mijn webshop of kom langs op een van de markten/ braderieën, en ontdek het prachtige assortiment aan handgemaakte leren producten.

Liefs en hopelijk tot snel!

Jacqueline van Labelness

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.